دوره مربیگری مهارت‌های زندگی

پخش ویدیو
دوره مربیگری مهارت‌های زندگی

دوره مربیگری مهارت‌های زندگی

طبق تعریف سازمان بهداشت جهانی، مهارت های زندگی به توانایی انجام رفتار سازگارانه گفته می شود، به طوری که فرد بتواند با چالش های زندگی اش کنار بیاید. مهارت‌های زندگی یعنی ایجاد روابط بین فردی مناسب و مؤثر، ایجاد مسئولیت‌های اجتماعی، انجام تصمیم‌گیری‌های صحیح، حل تعارض‌ها و کشمکش‌ها بدون توسل به اعمالی که به خود یا دیگران صدمه زند.

مهارت‌های زندگی تأکید بر قابلیت‌های عملی و موفقیت دارند و از تحلیل نیازها و خواسته‌های اجتماعی و الزام‌های روزمره و عادی زندگی استخراج می‌شوند؛ برخی از آن‌ها به مهارت‌های سازگاری و ارتباطات فرد، برخی به کارهای روزمره زندگی و برخی نیز به مهارت‌های شهروندی مربوط می‌شوند.

ابعاد مربیگری مهارت های زندگی

سازمان جهانی بهداشت در سال ۱۹۹۴ ده مهارت اصلی را در آموزش مربیگری مهارت زندگی مشخص کرده‌است. این مهارت‌ها نیز به‌لحاظ ارتباط طبیعی بین آن‌ها به‌صورت جفت‌جفت طبقه‌بندی شده‌اند که عبارت‌اند:

  • خودآگاهیself awareness/همدلی empathy
  • ارتباطی/ روابط بین فردی
  • تصمیم‌گیری /حل مسئله
  • تفکر خلاقcreative thinking/ تفکر انتقادی critical thinking
  • مقابله با هیجان‌ها coping with emotions/مقابله با استرسcoping with stress

اهمیت یادگیری مهارت های زندگی

پیچیدگی‌ها و تغییرات سریع زندگی بشری چالش‌های فراوانی را در برابر او قرار داده‌است. چگونگی سازگاری با شرایط و دشواری‌های ناشی از چالش‌های زندگی ، از دل‌مشغولی‌های اصلی متخصصان این امر به‌ویژه در حوزه تعلیم‌وتربیت و سلامت روان بوده‌است. آموزش مهارت‌های زندگی برای آماده نمودن افراد هنگام مقابله با مشکلات و ایجاد رفتارهای مثبت و درنتیجه دستیابی به زندگی موفقیت‌آمیز در سال‌های اخیر مورد توجه دست‌اندرکاران نظام‌های آموزشی و نظام سلامت قرار گرفته‌است.

پیامدهای مثبت یادگیری مهارت های زندگی

مهارت های زندگی باعث افزایش شادمانی و سازگاریافراد با موقعیت های زندگی شان میشود. از طریق رشد این مهارت‌ها افراد یاد می‌گیرند که به‌راحتی با دیگران زندگی کنند، احساس خود را با امنیت خاطر بیان کنند و به زندگی عشق بورزند. تقویت و آموزش مهارت‌های زندگی بر رشد رفتارهای مثبت و کاهش رفتارهای منفی افراداثر میگذارد.

در حوزه تعلیم و تربیت آموزش مهارت‌های زندگی به دلیل آماده‌سازی افراد برای غلبه بر تنش‌ها و مشکلات و نیز تاثیر آن بر بهبود زندگی فردی و اجتماعی به‌عنوان بخشی از برنامه‌های درسی رسمی مدارس مورد تاکید متخصصان امر قرار گرفته‌است.

بیشتر بستن

سرفصل‌های دوره مربیگری مهارت‌های زندگی

  • روش های برقراری ارتباط موثر
  • روابط بین فردی موثر
  • تفکر نقاد
  • رفتار جراتمندانه
  • مدیریت استرس و مقابله های سازگارانه
  • مدیریت خشم
  • مدیریت زمان
  • مقابله با خلق منفی
  • مهارت حل مساله
  • مهارت خودآگاهی
  • مهارت همدلی
بیشتر بستن

چرا؟! چه چیزی؟!

چرا باید در دوره مربیگری مهارت های زندگی شرکت کنم؟

با توجه به اهمیت زیاد مهارت های زندگی نیاز است که درمانگران با هر رویکردی که دارند ، بر این مهارت ها تسلط یابند تا از طریق به کار گیری و آموزش این مهارت ها در اتاق درمان به بهبود شرایط مراجعان خود کمک کنند. همچنین لازم به ذکر است که تمام کودکان و نوجوانان به مهارت های حل مساله ، تفکر خلاق ، تفکر نقاد، ارتباط موثر با اطرافیان و سایر مهارت ها نیاز دارند به همین خاطر آموزگاران و درمانگرانی که با این رده سنی سر وکار دارند باید با این مهارت ها آشنایی داشته باشند. حتی درمانگرانی که با زوج ها سروکار دارند نیز باید به شناخت این مهارت ها بپردازند تا از طریق آموزش آنها به زوجین به بهبود و ارتقای کیفیت روابط زوجین کمک کنند. با توجه به اهمیت یادگیری این مهارت ها موسسه روانشناسی دانشگاه تهران دوره مربیگری مهارت های زندگی را برای شما عزیزان برگزار کرده است.

چه چیزی در این دوره عایدم می شود؟

در طی این دوره تمامی مهارت های ده گانه زندگی در قالب نظری و عملی به شما آموزش داده خواهد شد.

درخواست ثبت‌نام

فرم زیر را پر کنید تا در اسرع وقت با شما تماس بگیریم

اساتید دوره

سوالات متداول

آیا به شرکت‌کنندگان مدرک داده می‌شود؟

بله به تمامی دانشپذیران مدرک معتبر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعطا می‌شود.

آیا می‌توان بصورت اقساطی هزینه دوره را پرداخت کرد؟

بله جهت اطلاع از شرایط پرداخت اقساط با کارشناسان آموزش تماس بگیرید.

آیا فایل صوتی جلسات در اختیار شرکت‌کنندگان قرار می‌گیرد؟

بله لینک آفلاین جلسات دوره و همچنین فایل صوتی کارگاه در اختیار شما قرار می‌گیرد.

دوره در چه تاریخ و روزهایی برگزار می‌شود؟

جهت اطلاع از زمان برگزاری دوره با کارشناسان آموزش ما در ارتباط باشید.