معرفی گرایش بازاریابی MBA

گرایش بازاریابی MBA
آنچه در این مقاله می خوانید:

Mba Marketing Major 01 Min

یکی از گرایش‌های پرطرفدار رشته mba یا مدیریت ارشد کسب و کار، گرایش بازاریابی MBA است. افرادی که گرایش بازاریابی MBA را زمینه کاری خود انتخاب می کنند، اصولی همانند استراتژی بازاریابی، بحث‌های رفتاری در بازاریابی و همچنین اصول تحلیل داده ها در بازاریابی را آموزش می‌بینند. کلیه افراد می‌توانند با شرکت در این دوره‌ها و گذراندن آموزش هایی در این زمینه به خلاقیت در فروش دست پیدا کنند.

توجه داشته باشید که، در گرایش بازاریابی معمولا مدیران فروش به دنبال مشکلات روش های فروش هستند تا بتوانند برای رفع مشکلات، به کشف روش ها و راهکارهایی مناسب بپردازند. این راهکارهای کشف شده و ایده های جدید باعث گسترش دنیای گرایش بازاریابی خواهد شد.

همانطور که می دانید امروزه سرعت تغییرات در دنیا به طور چشمگیری افزایش پیدا کرده است و همین امر سبب شده تا سیستم بازاریابی و فروش نیز هم زمان با تغییرات شکل جدیدی به خود بگیرند. افرادی که در رشته ی گرایش بازاریابی  دوره ی  MBA مشغول به تحصیل می باشند، می توانند توانایی سازگاری با محیط جدید را در خود تقویت کنند و به طور معمول با آن رو به رو شوند.

به طور کلی می توان گفت، افرادی که رشته ی گرایش بازاریابی MBA را انتخاب می‌کنند، با سازوکارهای سه مسئولیت مهم اعم از مدیریت افراد، مدیریت فروش و مدیریت نیازهای مشتری آشنا خواهند شد.

مزایای بازاریابی MBA چیست؟

مزایای بازاریابی

مزایای چشمگیر گرایش بازاریابی دوره MBA سبب شکل گیری طرفداران و متقاضیان گسترده‌ای برای شرکت در این دوره شده است. یکی از برجسته ترین مزایای شرکت در دوره بازاریابی MBA، مقرون به صرفه بودن است. در واقع شرکت کنندگان می‌توانند با صرف حداقل هزینه و زمان به خیل عظیمی از مخاطبان دسترسی پیدا کنند.

علاوه بر این، بازاریابی این امکان را به شما می دهد تا گزارش و نتایجی مانند تعداد بازدیدکنندگان، میزان رضایت مشتری و اطلاعات مفید دیگری را در اختیار داشته باشید. در حالی که این کار در روش بازاریابی سنتی می تواند برای شما زمان بر و هزینه زیادی را به همراه داشته باشد.

یکی دیگر از مزایای بازاریابی MBA، بهینه سازی کسب و کار است. دانش آموختگان می‌توانند با بهره گیری از آموزش‌های کاربردی بازاریابی به بررسی عملکرد و نتایج حاصل بپردازند. جالب است بدانید که در این روش مشتریان و مصرف کنندگان از سیستم فروش شما استقبال می کنند. این استقبال به دلیل، صرفه جویی در زمان است.

ثبت نام: دوره های مدیریتی

اهمیت بازاریابی چیست؟

به طور کلی بازاریابی در ارتقا شهرت یک سازمان نقش بسزایی دارد. در واقع به کمک بازاریابی سازمان به یک برند مورد اعتبار مبدل می‌گردد. یکی از دلایل اهمیت بازاریابی، ایجاد ارتباط مفید میان متقاضی و تولید کننده است. به عبارتی دیگر بازاریابی زمینه را برای برقراری ارتباط مناسب و مفید بین صاحب کسب و کار و مشتریان را مهیا می‌کند.

بررسی‌ها در حوزه شرکت‌های مختلف که از دیجیتال مارکتینگ بهره گرفته‌اند حاکی از آن  دارد که میزان درآمد این شرکت‌ها قبل و بعد از استفاده از دیجیتال مارکتینگ به طرز چشمگیری افزایش یافته است. این امر، نشان از ارزش و اهمیت بازاریابی MBA دارد.

علاوه بر این، از آنجایی که بازاریابی در جذب مشتریان، افزایش میزان فروش، حفظ و ارتقا ارتباطات و کمک به تیم مدیریت در خصوص تصمیم گیری آگاهانه نقش بسزایی ایفا می‌کند، حائز اهمیت است.

 

موقعیت های شغلی گرایش بازاریابی MBA

در بخش‌های قبل، در رابطه با کلیت گرایش بازاریابی و بحث دیجیتال مارکتینگ پرداختیم و با آن آشنا شدید، در این بخش قصد داریم موقعیت های شغلی گرایش بازاریابی MBA را برای شما بیان کنیم. با توجه به اهمیت فروش و بازاریابی در شرکت ها و همچنین چند جانبه بودن گرایش بازاریابی، فرصت های شغلی زیادی برای این گرایش وجود دارد.

مدیر برند، مدیر توزیع محصول ، مشاور فروش، مدیر طراحی طرح های تبلیغاتی، مدیر تحلیل داده ها و مدیر قیمت گذاری از موقعیت های شغلی گرایش بازاریابی MBA در ایران است. البته لازم به ذکر است که، این موقعیت های شغلی، تحت نظر یک مدیر ارشد بازاریابی می باشند.

 

آینده گرایش بازاریابی MBA

آینده رشته Mba گرایش بازاریابی 

در اکثر موارد شرکت‌هایی خواستار استخدام متخصص فروش هستند که به صورت رقابتی و خصوصی مشغول به فعالیت می‌باشند. از جمله این شرکت‌ها می‌توان به شرکت‌های فعال در زمینه فناوری اطلاعات، انرژی، نفت و گاز و شرکت‌های خصوصی که درحال رقابت با رقبا می باشند، اشاره کرد. این قبیل شرکت ها برای رقابت در دنیای بازاریابی و دستیابی به اهداف خود، به استخدام متخصصان فروش می‌پردازند. در حقیقت شرکن‌های رقابتی برای نیل به اهداف خود نیازمند استخدام متخصصان در حوزه بازاریابی و فروش هستند.

با شدت گرفتن سیاست خصوصی سازی شرکت های دولتی، این شرکت ها هم وارد دنیای رقابت شده و زمانی که بین شرکت ها رقابت ایجاد می شود ،آن ها معمولا بیشتر به دنبال متخصص خواهند بود، تا یک کارمند معمولی.

بنابراین برای گرایش بازاریابی آینده خوبی را می توانید در نظر داشته باشید. اگرچه در حال حاضر نیز شما این قابلیت را دارید تا شرکت های زیادی پیدا کنید، که به دنبال استخدام مدیر فروش می باشند. شرکت های پخش سراسری و استانی، تولیدکنندگان، شرکت های خدماتی، فروشگاه های زنجیره ای و… از این قبیل شرکت ها می باشند.

درآمد گرایش بازاریابی MBA

در اغلب موارد درآمد حاصل از بازاریابی برای مدیران فروش در دو دسته حقوق ثابت و پورسانت از فروش تقسیم بندی می‌شود.

دقت داشته باشید که با توجه به میزان توانایی و تلاش مدیران در زمینه فروش، آن ها قادر هستند پورسانت هایی از 3 ملیون تومان تا رقم های خیلی بالاتر و بیشتر را به دست آورند. با این حال، همه این عوامل بستگی به تلاش مدیران فروش دارد.

یکی از ویژگی اصلی برای تحصیل در گرایش بازاریابی MBA، علاقه است. دقت داشته باشید که شما اگر در این رشته از علاقه کافی برخوردار نباشید خیلی زود از کار خود خسته خواهید شد. زیرا در این رشته قرار است دامنه ارتباط شما با افراد گسترده تر گردد.  این ارتباط بسته به نوع وظایفی که دارید می تواند با انسان ها یا آمارها باشد.

درون گرایی و برون گرایی نیز در گرایش بازاریابی MBA از اهمیت بالایی برخوردار می باشد. اگر یکی از وظایف شما ارتباط با مشتری می باشد بهتر است یک آدم برون گرا باشید تا بتوانید ارتباط بهتر و موثرتری را ایجاد کنید. اگر مسئولیت شما تحلیل داده های بازار است، بهتر است فرد درون گرایی باشید تا در زمینه کاری خود بهتر عمل کنید. با این وجود، نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که اگر شما فردی پر تلاش و با انگیزه می باشید، گرایش بازاریابی MBA برای شما مفید خواهد بود.

 

بیشتر بخوانید:

معرفی گرایش مالی MBA

بهترین گرایش MBA برای مهاجرت چیست؟

دوره MBA گرایش صنعتی

MBA شهری و شهرسازی

گرایش مدیریت پروژه MBA

گرایش گردشگری MBA